Spring naar inhoud

Projecten

The Five Great Guitars
The Five Great Guitars is een gitaarproject dat in 2002 is opgericht door Stichting Five Great Guitars. Door de jaren heen hebben bijna alle grote Nederlandse gitaristen meegedaan aan de tournees van The Five Great Guitars

Yoga in Concert
Yogi en gitarist Jan Kuiper verzorgt samen met zijn vrouw Yvonne de Hoop een unieke Yoga les met live muziek begeleiding. Een intiem luisterconcert in een ontspannen sfeer en met een rustgevende belichting.

Podium Trio
Het Podium Trio is sinds 1985 actief in binnen- en buitenland. Het Trio is genoemd naar de destijds door de SJIN (Stichting Jazz In Nederland) ingestelde Podium Prijs, een aanmoedigingsprijs voor Nederlandse jazzmusici.

Jongens van de Zee
Het project Jongens van de Zee is een samenwerking tussen Groningse muzikanten. Zij spelen sinds 20013 op verschillende plekken in de provincie Groningen.

Manouche Nouveau
Tijdens de concerten van Manouche Nouveau reist het publiek af naar de swingende wereld van de Gipsy Jazz met een vleugje Afrika en India.

Jan Kuiper & The Groove Masters
In het nieuwste project van Jan Kuiper worden gezongen Mbalach patronen in westerse melodie├źn gegoten. Een bijzondere combinatie waarbij het schier onmogelijk is stil te blijven zitten.

Shiva Putra
Het duo Shiva Putra is een unieke combinatie van Indiase ritmes met Westerse melodie├źn.