Spring naar inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Yoga in Concert – Amsterdam

15 juli 2017 @ 13:00 - 14:30

€25

Yoga in Concert
Rol je matje maar uit: Yoga in Concert is terug in de Grote Zaal van het Concertgebouw, Amsterdam. Muziek en woorden begeleiden een vloeiende en ontspannende yogales. Of, zoals yogi Jan Kuiper het noemt: ‘een totaalervaring’. Geen droog klasje, maar méér, zo omschrijft hij zijn stijl in Dagblad van het Noorden. Yoga in Concert combineert houdingen voor beginners én gevorderden. En wie zich vooral anderhalf uur wil laten onderdompelen in een muzikale meditatie, is ook welkom.

Kuiper, De Hoop en Bhattacharya
Yogi Jan Kuiper heeft ook een visitekaartje met daarop ‘gitarist’. In Yoga in Concert verweeft hij die twee beroepen. Vandaag neemt hij de beroemde Indiase tablaspeler Sandip Bhattacharya mee. Bhattacharya groeide op in een van de oudste steden ter wereld, Beneres. Hij brengt een millennia-oude spirituele traditie tot leven. De zachte stem van yogini Yvonne de Hoop begeleidt je in houdingen, ademhaling of simpelweg wegdromen.

Gegevens

Datum:
15 juli 2017
Tijd:
13:00 - 14:30
Kosten:
€25
Website:
https://www.concertgebouw.nl/concerten/yoga-in-concert-kuiper-de-hoop-en-bhattacharya/15-07-2017

Locatie

Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
Amsterdam, 1071 LN Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.yogainconcert.nl/locatie/concertgebouw/Kijk voor de meest actuele Yoga in Concert agenda op www.yogainconcert.nl